Däckservice i Kungshamn

En av de viktigaste komponenterna för bilen är däcken. Har du dåliga däck kan bilen vara rentav farlig på vägen. Välkommen in till oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt.

Dags för däckbyte? Ring oss direkt! 0523-317 00

Sotenäs Bil AB - Vi kan däck

Är du i behov av nya däck eller fälgar? Välkommen till Sotenäs Bil AB! Vanligtvis sätt brukar man byta däck vid säsongskifte men däcken behöver även ses över mitt i säsongen för att man ska större koll på däckens skick. Mönsterdjupet minskar vid slitage med tiden och givetvis ska man ha koll på detta så att säkerheten i bilen bibehålls. När det väl är dags att byta däck kan man anlita oss och skulle det även vara aktuellt att byta fälgar så kan vi hjälpa dig med det också.

Däckhotell

Har du ont om plats hemma och vill använda den till annat än däcken? Vi förvarar däcken och ser till att utrymmet de förvaras i är svalt. Däcken tas om god hand och mönsterdjupet kontrolleras av oss. I däckhotellet ingår förvaring, tvätt och skifte för fyra hjul. Vi luftar, smörjer naven och efterdrar alltid med momentnyckel. Kontroll av skick görs alltid mellan säsonger.

Fördelarna för dig är många. Du slipper offra utrymme i källaren för däcken, du sparar tid och besvär samt att proffesionella mekaniker hanterar dina däck.

Däck- och fälgförsäljning samt med brett utbud

Börjar däcken bli slitna eller visar den tecken på defekter? Söker du nya däck kan du vända dig till oss då vi hämtar in endast högkvalitativa däck från våra leverantörer. Kontakta oss för mer detaljer om vilka däck som passar din bil.

Bilservice

Bilservice utförs av specialister på alla typer av bilar. Vi ser till att din bil fungerar som den ska.
Läs mer här

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din bil? Kanske har den börjat låta konstigt, den går trögt eller inte känns som den ska. Kontakta oss så hjälper vi dig! Välkommen till Sotenäs Bil AB.

Skicka bokningsförfrågan

Bra företag

Ett bra företag. Har servat bilen idag. (2021-05-06)

Odd-Björn - 05/05/2021

Kunnig och trevlig personal

Bästa bilrep. i Kungshamn! Bra, kunnig och trevlig personal + humana priser! Toppen helt enkelt!

Ove - 14/05/2020

Kanonbra

Kanonbra service och kunskap.

Stefan - 27/05/2019